24 Nisan 2009 Cuma

PEMBELER ŞAŞIRDI

2009 Sezonunda çimlendirdiğim tüm pembe domates fideleri gayet sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürüyor.
Başlarından şiddetli bir fırtına geçmiş olsa bile oldukça fazla sayıda sağlıklı fideye sahibim.
Küçük mavi kasalara serpiştirdiğim tohumlar yeterli boyuta ulaşınca. Fide torbalarına şaşırttım.
Şimdilik hiç fire yok. Gelişmeler için takip ediniz.



5 yorum:

PDA Birol dedi ki...

Nail Bey maşallah çok güzeller ve inşallah hep böyle güzel kalırlar. Kolay gelsin. Merak etmeyin takipçiniziz...

Rasim Karavana dedi ki...

nail bey uzun zamandır blogu güncellemenizi bekliyordum... nihayet. arayı çok uzatmayın. ellerinize sağlık. esas pembe küçük kızınızada sevgiler.

nalan dedi ki...

ne ilginç.cidden aile olduk.nail beyin minik bebeğini görüyoruz aslında resimlere bakarken.deniz'in yazdığı şiirleri okuyoruz zevkle.bandırma'ya birol bey'e giden fideler de aslında birdem'e gidiyor.tüm aileye özellikle miniklere selam !!

siyahgül dedi ki...

Merhaba;
Ben aranıza yeni katılan bir pembe domates sevdalısıyım. PDA üyeliğim bu yıl kabul edildi. Şimdi evimin bahçesinde pembeleri toprakla buluşturup, onların büyümelerini gözlemeye çalışıyorum. Daha bu gün yeni tohumları toprakla buluşturdum. Ben Bursa'lıyım. Ufak bir bahçem var. Ama o ufak bahçeye dünyaları sığdırmaya çalışıyorum. İlginç; ilginç olduğu kadar güzel, güzel olduğu kadar az bulunan bitkileri yetiştirmek istiyorum. Eve daha yeni taşındık; bahçeyi yeni oluşturmaya çalışıyorum. İzmir'in yok olmaya yüz tutmuş iki güzelini arıyorum. SÜMBÜLTEBER soğanı ve SELLUKA tohumları ile buluşmayı arzuluyorum. Siz de İzmirli olduğunuz için ve de bitkilerle uğraşı içinde olduğunuzdan PDA ile ilgisi olmayan bu konuyu size yazmanın uygun olacağını düşündüm. Eğer bulabilirseniz adresime gönderebilir misiniz?
Hayati Yıldırım
Burgaz mah. Filiz Sk. Denizgören sit. No: 10 Güzelyalı
Mudanya-BURSA

Mete dedi ki...

Nail Bey

İzmir ve bölgesindeki Pembe Domates Ağı ile ilgili bir yazı hazırlamak istiyorum. Bu nedenle sizinle iletişim için lütfen e posta adresime tel numaranızı bırakınız.
Selamlarımla.

mete kızık